RobRoy 1884 Lounge & Bar


Rob Roy je dragi prijatelj i počasni gost bara Jack Daniel's i heroj plesnog podijuma i šanka. Zajedno sa Jack – om, oni pomno prate vaš put ka dobrom provodu i uživanju u fantastičnim pićima, izvrsnoj kuhinji i sjajnoj muzici koju ćete imati priliku da slušate radnim danima i vikendima.

A bit of everything

Držeći se slogana „a bit of everything“, upravo u našem pabu moći ćete da probate „po malo od svega“. Pored toga što se možemo pohvaliti činjenicom da smo prvi i jedini Jack Daniel's bar u Srbiji, kod nas ćete biti u prilici da probate čak 70 vrsta viskija, što spada u jednu od najvećih ugostiteljskih ponuda u Srbiji ako ne i šire. Okusićete i neke od najekskluzivnijih svetskih rumova, preko čak 13 vrsta, zatim 15 vrsta tekila od kojih je jedna Jose Cuervo Versario – najskuplja tekila u svetu, stara 250 godina, a mi smo jedni od 6 ponosnih vlasnika jedne od flaša u Srbiji. Pored toga posedujemo seriju od 11 različitih votki i 7 vrsta džinova, a u ponudi možete naći i standardnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

U ponudi piva imamo preko 30 vrsta jedinstvenih flaširanih i 12 vrsta točenih craft piva. U pabu ćete po prvi put uživati u specijalnoj Jack Daniel's kuhinji od preko 30 jela od kojih su burgeri, rebarca i kobasice samo jedan deo ove izvanredne ponude.
Muziku za vas će birati neki od najpopularnijih lokalnih funk, soul i pop DJ – eva. 

Želimo vam prijatno putovanje kroz arome širokog asortimana svetskih pića i izvanredne hrane.

Rob Roy te čeka!

Rob Roy 1884

logo

Kontakt / LOCATION

Rob Roy 1884
Savski Trg br.2
11000,Beograd, Srbija
(+381) 66 6655775
(+381) 66 6655775
office@robroy1884.rs